Velkommen i FDF Mammen

I FDF Mammen møder vi børn og unge med fantasi, fællesskab og en kristen holdning til livet. Vores kerneaktiviteter er bl.a. friluftsliv, musik og leg.

Kontingent!

19.03.2012

Hvad er det?


FDF-skjorter.

19.03.2012

Kan købes her!


Efter flere forespørgsler, vil vi her skrive lidt om vores forbundsskjorte. I kan købe den af os for 350,-.

Vi udleverer det lille aflange skilt med vort kredsnavn "Mammen", som I så selv skal stryge på skjorten. Stryg ikke direkte på det, men giv det endeligt rigeligt varme, så det ikke falder af igen!

Vi udleverer også et "Zipper-tag", hvor der står hvilken klasse, barnet tilhører. Eks. Pusling, Tumling, Pilt, Leder, eller lign. Dette bindes i lynlåsen på højre brystlomme.

Vi udleverer løbende mærker til børnene, hvor nogle skal monteres i "gitteret" på højre ærme, mens andre skal syes på. Der er stort set fri slag for hvor man har lyst til at sy mærkerne på, men vi foreslår at turmærker syes på venstre ærme og præstationsmærker på højre brystlomme.

Ved bestilling bør man være opmærksom på, at stoffet ikke er så tykt som de tidligere skjorter, hvorfor det er en god idé at købe den rigeligt stor, så der er mulighed for at have en ekstra trøje under den.

Desuden ser vi gerne, at man køber en skjorte kort efter indmeldelse og at børnene har den på ved alle møder, ture osv.